Back to blog

CEO van het geluk

24 november 2014 - Posted in Inspirerende voorbeelden Posted by:

Eerder deze maand was ik zeer verheugd dat het tv-programma Koppen de mooie reportage op kijkend Vlaanderen losliet met in de hoofdrol twee van mijn grote voorbeelden: Frank Van Massenhoven (voorzitter van de Federale Overheidsdienst Sociale Zekerheid) en Ricardo Semler (CEO van het Braziliaanse bedrijf Semco). Beide heren hebben hun bedrijven en manier van leidinggeven weten af te stemmen op het nieuwe denken over hoe je mensen enthousiasmeert en passioneert, kunt bouwen aan een bruisend bedrijfsklimaat waar iedereen gestimuleerd wordt om verantwoordelijkheid op te nemen en niet wordt doodgeknuppeld met verstikkende procedures. Maar hier blijft het niet bij. Deze heren bewijzen dag in dag uit dat deze nieuwe visie en aanpak werkt. Twee bijzondere en unieke verhalen die naar mijn aanvoelen hopelijk heel wat CEO’s en leidinggevenden weet te raken en te inspireren om in het eigen bedrijf of organisatie aan de slag te gaan!

Herbekijk de uitzending via volgende link. Hopelijk weet deze reportage jou ook te raken en kan ze jou prikkelen om het debat in je eigen organisatie te openen. Want vergeet niet, iedereen kan hierin een bijdrage leveren! Bram Vermeulen zong immers reeds: “Je hebt een steen verlegd in een rivier op aarde. Het water gaat er anders dan voorheen.”

Veel succes in het bouwen van de toekomstige organisaties van geluk!
Nele

Lees zeker ook volgende gerelateerde blogposts:

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>