Back to blog

Ken de drijfveren van je medewerkers!

13 augustus 2015 - Posted in Tips Posted by:

Weet jij wat jouw elke dag weer enthousiast maakt in je job? Wat je energie geeft en waar je het “in the end” voor doet? En weet je dit als leidinggevende ook voor je medewerkers? Wat twijfels, niet helemaal zeker of misschien nog niet bij stilgestaan? Daag jezelf dan uit om dit te weten te komen. Het is namelijk een belangrijke sleutel om de motivatie van jouw medewerkers te verhogen.

Een leuke game (die ik zelf ook vaak gebruik) om hierover het gesprek aan te gaan met je medewerkers is “Moving Motivators”. Deze game werd ontwikkeld door Jurgen Appelo op basis van de resultaten van het onderzoek van Daniel Pink (auteur van het meesterwerk Drive) over wat ons nu werkelijk drijft in onze jobs. Ik vind het alvast een handige tool (die je via deze link kan downloaden) om te weten te komen wat de mensen in jouw team motiveert én je weet meteen waarop je extra kan inzetten om de motivatie in jouw team op te drijven!

Maak er werk van en verras je teamleden op je volgende teamoverleg!

Veel succes!
Nele

Wil je nog bijkomend leesvoer? Lees dan zeker ook volgende blogposts:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>