Lessons learned van Onsophic

Wat kunnen bedrijven en organisaties vandaag leren van jonge start-ups? Veel meer dan velen misschien denken. Laat je inspireren door de start-up Onsophic!

Ken de drijfveren van je medewerkers!

Weet jij wat jouw elke dag weer enthousiast maakt in je job? Wat je energie geeft en waar je het “in the end” voor doet? En weet je dit als leidinggevende ook voor je medewerkers? Wat twijfels, niet helemaal zeker of misschien nog niet bij stilgestaan? Daag jezelf dan uit om dit te weten te komen. Het is namelijk een belangrijke sleutel om je medewerkers dag in dag uit te motiveren!

5 gouden tips om feedback te geven

Feedback geven is niet makkelijk, velen worstelen er mee. Vul hier je rugzak met 5 gouden tips die je op weg helpen om constructief feedback te geven!

Feedback is een kadootje!

Steeds meer bedrijven worstelen vandaag met hun oude feedbacksystemen. Ze voldoen niet meer aan de sterk evoluerende omgeving. Er is nood aan vernieuwing want feedback is een kadootje!

Omarm de chaos

Het klinkt mogelijks wat omstreden maar chaos en veranderingen kunnen duidelijk ook heel wat opportuniteiten bieden. Het is maar hoe je er naar kijkt, welke bril je “durft” opzetten. In welke zin hoor ik je denken? Hiervoor maak ik graag een sprong in onze geschiedenis om nadien de link te kunnen leggen met wat er zich aankondigt in onze hedendaagse economie.